Monday, November 30, 2015
TwiFun

Казват, че всички хубави неща си имат край, така става и с нашата три годишна официална обиколка, която обиколи градове през Америка и Канада. По пътя срещнахме десетки хиляди фенове и беше голяма радост да празнуваме за безпрецедентния успех на филма и романите, и работата с толкова талантливи звезди. Страстта и отдадеността на феновете бяха невероятни и сега сме на път да направим една последна конгресна среща, официално събиране, където да видим стари приятели, които са направили заедно ”Здрач” семейството.

Макар, че Роб, Кристен и Тайлър няма да присъстват, ние ще си прекараме супер с други звезди от ”Здрач” и уикенда ще бъде пълен със събития, филмови реквизити и костюми, състезания, панели, търгове, купони, ексклузивни стоки, музика и още много, включително и някои изненади!

Последната част на филма, Зазоряване 2, ще бъде показана на 16 ноември в Америка, само няколко дни след конгреса. С вълнение и очакване във въздуха ние те каним да си част от забавлението… направете плановете си, за да сте с нас, за ”закриването” на обиколката!

 Twifans 

Коментари

comments

Powered by Facebook Comments

3 Responses to “Здрач конгреса обявява ”последнато си спирка” в Лос Анджелис през ноември – Роб, Кристен и Тейлър няма да бъдат там”

  1. Мишето казва:

    Роб и Кристен така или иначе е нямало да присъстват. Това се е знаело още преди скандала. А аз се чудя, те изобщо някога присъствали ли са на тези конференции, защото аз не се сещам за такова нещо, ако не се бъркам, разбира се.

  2. Ellendary казва:

    Малко се е взел на сериозно.

  3. Love_Twilight казва:

    Хайде, за Роб и Кристен разбирам защо няма да присъстват, но защо Тейлър няма де е там?!

Leave a Reply

Hosting and services are provided by bulsat.com Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.