Friday, November 27, 2015
TwiFun

Eclipse Reshoots Day1

Posted by miriela On април - 29 - 2010 ADD COMMENTS 34 views

Преди две седмици излезе слуха, че ще презаснeмат сцени от Затъмнение. Питър Фачинели сподели, че това не е необичайно и че са имали няколко презаснемания в Здрач в последствие. Тогава това са били сцените от миналото на Кълън, с Ники и Келан в горите на Куилеутите. Лиз Рийзър не е била на снимките тогава, защото по същото време е снимала сериал.

Питър обясни, че това понякога се налага, защото в последствие се установява, че член на екипа е в кадър, грешка в сценария или монтажа, светлината не е била добра. Питър се шегува, че не му се налага да презаснима, защото „този път си направих всичко правилно.” Каза, че такива неща в индустрията се правят постоянно.

Та, какво точно презаснемат? Имаше много предположения, че е сцената с предложението на полянката, защото района с полянката беше обграден с охрана, но Съмит казаха, че не това. Изглежда местно момиче, Манди, с стигнала до дъното на това:

„Те наистина използваха поляната, но бяха само Тайлър Лотнър и Кристен Стюарт. Робърт Патинсън не беше там, затова не е сцената с предложението на поляната.” (Лексикон отбелязват, че е потвърдено от многото медии, че Роб е пристигнал часове след снимките на тази сцена.)

Мисля, че имаше объркване, може да е всяка сцена, която включва поле, поляна, гора, вода, планини и т.н. Което значи, че може да е всяка сцена между Джейкъб и Бела.”

Предположенията ви са толкова добри, колкото и нашите.

Source

Коментари

comments

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Hosting and services are provided by bulsat.com Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.